Reviews

“Helder, inspirerend, goed-doordacht, professioneel, toegankelijk, praktisch, interactief, combi workshop + webinar heel goed. Reinder presenteert goed en heeft veel kennis van zaken gebaseerd op eigen en real life ervaring. Een aanrader voor bedrijven die werknemers een gezonde levensstijl willen laten ontwikkelen.”

 

– Mark, 48 y/o, Partner at Life Sciences Partners –

“Consistent en aansprekend programma. Geen ‘quantum leap’, maar geleidelijk je routines aanpassen. Reinder’s verhaal en achtergrond versterken het programma”

 

– Merijn, 45 y/o, Financial Director at Life Sciences Partners –

“Rein heeft bij mij het onmogelijk geachte voor elkaar gekregen! Niet van de éen op de andere dag, maar toch. Ik ben 4 jaar geleden schoorvoetend en met enorme tegenzin onder Rein’s begeleiding begonnen met een life style programma. En het heeft me niet alleen fitter, sterker en energieker gemaakt – nu op mijn 66 méer dan toen op mijn 62 -maar mij ook geestelijk enorm geïnspireerd.
Tot mijn eigen verbazing, heb ik een veel gezondere levensstijl ontwikkeld én geïncorporeerd! Ik ben er nu van overtuigd, dat ik de rest van mijn leven dit ga volhouden, want ik voel me er heel erg goed bij.
Wie had dát gedacht?!”

 

– Nicoline 66 jr, voormalig Onderwijzeres –

“Wat ik Rein’s grote kracht vind is dat hij echt een persoonlijke aanpak heeft voor al zijn cliënten en die ook nog eens is afgestemd op de stemming of energie niveau van de dag. Rein is een uitstekend luisteraar, en niet alleen naar wat er gezegd wordt, maar ook hoe het gezegd wordt- en wat juist niet wordt gezegd. Het resultaat is dat ik me sterker, energierijker en fitter voel. Fysiek en zeker ook mentaal.”

 

– Lucas, 47 jr, voormalig Bestuursvoozitter FloraHolland –

“It’s a great way to get started, instead of thinking about making life style changes. Reinder is enthusiastic, communicates well and is a very good listener.”

 

– Geraldine, 51 y/o, Partner at Life Sciences Partners –

“Makkelijk toepasbaar programma waar het gaat om kleine, maar belangrijke veranderingen. We hebben veel contact en de webinar is top. Toegankelijk, vriendelijke en oplossingsgerichte benadering.”

 

– Suzanne, 45 y/o, Office manager at Life Sciences Partners –

“Persoonlijke, kundige en praktijkgerichte begeleiding met simpele en bruikbare tips. Je merkt dat Reinder ervaringsdeskundige is.”

 

– Edwin, 47 y/o, Trader at Life Sciences Partners –

“Het programma is persoonlijk en praktijkgericht en wordt sterk onderbouwd door onderzoek. Reinder is zeer betrokken en accepteert geen slappe excuses. Goede presentatiestijl, waarin hij veel gebruikt maakt van zijn eigen ervaringen.”

 

– Koen, 29 y/o, Finance at Life Sciences Partners –

“Voor mij was de coaching een uitstekende ervaring. Op het gebied van kracht, conditie, lifestyle, voeding en discipline. Mijn laatste 2 jaarlijkse zeer uitgebreide medische keuring toonde ook de meetbare impact van deze begeleiding aan. Kortom wat mij betreft: een grote aanrader om met Reinder een traject in te gaan op zowel het sportieve, fysieke als ook op het mentale terrein.”

 

– Robert Jan 57 jr, voormalig CFO Randstad Holding NV –

Schrijf je hier in voor de wekelijkse blog van Health Coach Reinder Postma.