Een leven ‘beyond my wildest dreams’

‘Mijn naam is Reinder Postma en ik ben health coach. Ik begeleid mensen naar een blijvend gezond gewicht en een goede conditie. Hier beleef ik bijzonder veel plezier aan. De voordelen van gezond leven Het is iedere keer weer een voorrecht om mensen te zien veranderen...

Lees meer

De Smaak van … Reinder Postma

In zijn boek De Gezonde Routine Methode legt personal trainer Reinder Postma (38) uit hoe je goede voornemens volhoudt. „Op mijn vijftiende ben ik wiet gaan roken. Op mijn dieptepunt rookte ik vijftien joints per dag. Ik heb er geen dag minder om gewerkt, ik ben...

Lees meer

Oud-patiënt schrijft fitness-bijbel

Journalist Mick Boskamp schrijft over verslaving en de rol die de verslavingszorg van Castle Craig in zijn leven heeft gespeeld. In Nederland biedt Castle Craig ambulante verslavingszorg aan in de vorm van dagbehandeling, individuele therapie en groepstherapie. Een...

Lees meer

fan drugsferslaafde nei sûnens-coach

Gast Reinder Postma: fan drugsferslaafde nei sûnens-coach. Ald-Drachtster Reinder Postma wie jierrenlang ferslaafd oan weed. In pear jier lyn hat er syn libben folslein omgoaid: hy kickte ôf en folge in oplieding ta personal coach. No hat er yn Amsterdam in...

Lees meer

Schrijf je hier in voor de wekelijkse blog van Health Coach Reinder Postma.